By Birdie Hannibal Vedhæng

1.875,00  DKK

Den fineste lille elefant med ferskvandsperle i snablen. Sølv med 14kt

  • Gratis fragt ved køb over 500,-

Hannibal elefant vedhænget er en håndsmedet elefant af sterlingsølv og 18 karat guld. I snablen holder Hannibal en ferskvandsperle og øjnene stråler med to diamanter.

Elefant vedhænget “Hannibal” er et eftertragtet smykke i By Birdie kollektionen. Det er det sødeste lille vedhæng at sætte i en kæde. Vedhænget passer på kryds og tværs af alle kollektioner.

Inspirationen bag det smykke vedhæng Hannibal.

Inspirationen til navnet Hannibal kommer fra historien om hærføreren Hannibal Barca fra det antikke Karthago. Den fantastiske historie om den sjældne form for militære krigsførelse, var bemærkelsesværdig i Birdie’s øjne. Kombineret med forkærligheden for det storartede og fantastiske dyr, elefanten, var Birdie ikke i tvivl om, at det var et smykke, som hun bare måtte lave, da hun for første gang selv hørte Historien.

Historien om Hannibal Barca

Krigsføreren der er kendt for sine bedrifter under den anden af de tre puniske krige mod romerne. Her førte han storartet en hær med elefanter fra Spanien over Pyrenæerne og Alperne ind i det nordlige Italien. Her vandt Hannibal dog ikke indpas og bystyre. Det resulterede i, at han ikke kunne bevillige resourcerne til, hvad der så ud til at være, et langt slag mod Romerne.

Under samme tid, var krigsføreren Scipio Africanus aktiv i Afrika, hvilket resulterede i, at Hannibal førte hans hær af 80 elefanter med soldater tilbage til Afrika, hvor han nu skulle udkæmpe et slag mod Scipio. Hannibal tabte dog slaget, da Scipio kendte til hans militære taktik. Derfor valgte Scipio at angribe Hannibals infanteri (red. soldater til fods), hvilket må have udgjorde et nedelag for Hannibal. Slaget blev udkæmpet nær byen Zama i nutidens Tunesien. Hannibal betragtes i dag af mange historikere, som en krigsfører på lige fod med Napoleon, Alexander den Store, Djengis Khan og Julius Cæsar.

Specifikationer
Varenummer (SKU):BIR-5090188
BrandBy Birdie
MaterialeSølv
KategoriVedhæng