By Birdie Ring Zenith Triple Brillant m. 0,15ct.

7.875,00  DKK

Zenith Triple Brillant er en håndlavet ring, der kombinerer sublimt håndværk.

Ringen har en enkelt, organisk formet ringskinne, der strømmer naturligt om fingeren. Denne unikke form er inspireret af zen-buddhismens principper om naturlig balance og harmoni.

Zenith Triple Brillant er prydet med tre brillantslebne diamanter, hver på 0.05 carat, der tilfører en diskret, men bemærkelsesværdig elegance til ringen. Hver diamant repræsenterer et element i solens daglige rejse: morgenens opvågning, middagens fulde stråleglans, og aftenens stille refleksion.

Zenith Triple Brillant er et symbol på kærlighed, engagement og tidløs skønhed. Den er skabt til at være en evig påmindelse om livets mest betydningsfulde øjeblikke og er det perfekte valg for dem, der værdsætter kvalitet og unikt design.

Kom ind i butikken og prøv ringen.

Om By Birdie

Smykkedesigneren Birdie Wendelboe har skabt sin helt egen stil. Hvor vi herhjemme er vant til stringent minimalisme og ’less is more’, går hun i den helt modsatte grøft med sine kollektioner under brandet By Birdie. Her Skaber hun hvert enkelt af sine smykker som små kunstværker, ekstravagante i udtrykket med deres generøse brug af guld, oxideret sølv og en overflod af perler, ædelsten og diamanter af alle slags.

Resultatet er en dualitet mellem det rå og feminine, som udspringer fra en fusion af den nordiske industri, østens visdom og den rå natur. Smykkerne og stilen har kant, og med sit individuelle udtryk har brandet i løbet af de senere år vakt opsigt både herhjemme og i udlandet.

Siden firmaet blev grundlagt og de første design-skitser udfærdiget på loftet af den gamle patriciervilla i Aalborg i 2003, har By Birdie i dag, som en fortsat familiedreven virksomhed, udviklet sig til at være et eksklusivt etableret brand i smykkebranchen med over 150 forhandlere fordelt over Skandinavien, Tyskland og Canada og forhandles af eksklusive multi-brand-guldsmede, juvelerer og shop-in-shops.

  • Gratis fragt ved køb over 500,-
Specifikationer
Varenummer (SKU):BIR-50110344
BrandBy Birdie
MaterialeGuld
KategoriRinge