Enamel Copenhagen

ENAMEL Copenhagen er et dansk smykkebrand, der har eksisteret siden 2012. Rejsen startede i en lille kælder og er i dag et af de bedst solgte smykkebrands i Skandinavien og godt på vej ind på det europæiske marked.

ENAMEL betyder emalje og har altid været et kendetegn ved smykkerne. I dag ses den fine farverige emalje som en skøn detalje på en stor del af smykkerne.

Legende lethed, moderne klassikere, yndefuld elegance og et strejf af humor. Det er filosofien bag smykkebrandet ENAMEL Copenhagen – et brand, der har godt fat i forbrugerne, og som er leveringsdygtigt i ikke bare nytænkende design og høj kvalitet, men også i moderne klassikere.

Det, der virkelig kendetegner ENAMEL Copenhagen er det legende lette, feminine univers. Smykkerne er et frisk pust til modebranchen med prisvenlige smykker, der adskiller sig fra det klassiske smykkebillede.

Smykker skaber historier og bringer mennesker tættere sammen. Det gælder også ENAMEL Copenhagens smykker.

Kvinden bag

Marie Rantzau er kvinden bag ENAMEL Copenhagen og er selvudlært smykkedesigner. Maries kærlighed for smykker startede, da hun rejste ud i verden og fandt unikke smykkematerialer. En uendelig fascination af at sammensætte farver, metaller, sten og emalje på nye unikke måder. Dette var starten på en spændende rejse, som i dag er i en stor udvikling.


”Jeg er ikke uddannet guldsmed, men jeg har både drivet og ambitionerne
 – jeg vil virkelig det her. Jeg elsker at skabe noget.”

– Marie Rantzau, indehaver af ENAMEL Copenhagen

ENAMEL Copenhagen kombinerer det farverige, legende og elegante, hvilket giver smykkerne et helt unikt udtryk. Alle smykkerne er lavet i 18 karat forgyldt sterlingsølv og bliver produceret i Thailand – et langvarigt samarbejde med større og mindre værksteder. Uden at gå på kompromis med kvaliteten, rammer vores smykker et prisleje, hvor stort set alle kan være med.