Georg Jensen Mercy - halskæde med stort vedhæng

2.400,00  DKK

Georg Jensen Mercy kollektion

  • Gratis fragt ved køb over 500,-

Georg Jensen Mercy - halskæde med stort vedhæng

Innovativ, elegant og ekspressiv. Sådan beskrives vedhænget fra Mercy-kollektionen bedst. Den smukke halskæde er både moderne og ganske tidløs.

Sølvets bløde og runde kurver er en symbolsk reminder om, at tilværelsen ikke altid passer ind i firkantede bokse og rette linjer – og at dét, der runder livet ofte er de skæve øjeblikke, de små oplevelser og de udefinerbare følelser. Vedhænget tegner en ubrudt cirkel som for at sige, at det, man ikke kan se, også kan være et afgørende grundstof.

Mercy-kollektionen er resultatet af endnu et spændende samarbejde mellem Georg Jensen og den amerikanske designer Jacqueline Rabun. Som så mange gange før, er dén konstellation garant for smykker, der har noget på hjerte.

Denne large-version af Mercy-vedhænget har større fylde end de mindre udgaver, men det er akkurat lige så let at kombinere og matche med dine andre smykker.

Den enkle halskæde er udført i sterlingsølv og kommer i tre forskellige størrelser: lille, mellem og stor. Længden af kæden justeres let ved at bruge de små ringe.

Det smukke smykke fra Georg Jensen – kommer naturligvis i smukke originale æsker.

Specifikationer
Varenummer (SKU):GJ-10015343
BrandGeorg Jensen
MaterialeSølv
KategoriHalskæde