Vi laver huller i ørerne

At få lavet huller i ørerne er en særlig begivenhed.

Det er vigtigt for os altid, at skabe trygge rammer og give en positiv oplevelse for børn som voksne.

Vi benytter systemet fra Blomdahl, der med sterile produkter, hygiejniske metoder og hudvenlige smykker, der altid sætter din hud og helbred i forreste række. Du kan desuden få lavet dobbelthuller.

De ørestikkere som skydes i består af kirurgisk stål medicinsk plastik for at mindske risikoen for betændelse. Kirurgisk stål og medicinsk plastik, er det materiale som også anvendes under operationer på hospitaler.

Når du har fået lavet huller i ørene, skal ørestikkerne blive siddende i 6 uger, uden de tages ud. Har du fået lavet hul i brusken bør ørestikkerne sidde i øret i 12 uger da helingsprocessen i brusken er væsentlig langsommere end i selve øreflippen. Øreringene skal herefter skiftes og smides ud, og skiftes ud med en almindelig ørestik.

Plejeråd:

  • Rør ikke ved ørene med urene hænder. Pil og drej ikke.
  • Anvend flydende sæbe og skyld grundigt med rindende vand når du er i bad eller vasker hår. Tør efter med en ren papirserviet eller vatpind.
  • Sørg for, at der altid er rent, tørt og luftigt omkring det nylavede hul.
  • Dæk ørene, når du anvender hårspray, parfume, sminke, hårfarvningsprodukter m.m.
  • Vær ekstra forsigtig, når du tager tøj over hovedet, så øreringene ikke sidder fast i tøjet.
  • Efter ca 6 uger (brusk ca 12 uger) kan du bytte øreringene ud med andre øreringe.

Vi laver ikke huller i ørene på babyer, men ellers har vi ingen aldersgrænse. Er du under 18 år, skal du have en forældre med, eller vi skal snakke med en forældre over telefonen.

Pris: Pr. hul KR. 199,00    To huller KR. 349,00     Rense servietter KR: 50,00