MERCY Lille Ring Sterlingsølv

1.600,00  DKK

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look.

Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens krumspring og asymmetri ikke lader sig indfange i rette vinkler og lige linjer. På den måde minder ringen bæreren om, at livet skal leves, mens man har det.

Mercy-kollektionen er designet af amerikanske Jacqueline Rabun, hvis smykker er skabt til at give kvinder både livskraft og energi. Som designer er Jacqueline Rabun inspireret af de oplevelser, relationer og udfordringer, der former et menneskes liv.

Mercy er en enkel fingerring, der er mesterligt udført i sterlingsølv. Ringen kommer i to forskellige versioner: small og large. Den du ser her er i small.

  • Materialer:Sterlingsølv

  • Mål:B: 7 mm.

Original Georg Jensen-æske medfølger

Den moderne fingerring Mercy smyger sig organisk om din finger, og det levende udtryk giver smykket et både elegant og originalt look. Ringens bølgende form symboliserer livets dynamik, og de bløde kurver er med til at understrege, hvordan tilværelsens krumspring og asymmetri ikke lader sig indfange i rette vinkler og lige linjer. På den måde minder ringen bæreren om, at livet skal leves, mens man har det. Mercy-kollektionen er designet af amerikanske Jacqueline Rabun, hvis smykker er skabt til at give kvinder både livskraft og energi. Som designer er Jacqueline Rabun inspireret af de oplevelser, relationer og udfordringer, der former et menneskes liv. Mercy er en enkel fingerring, der er mesterligt udført i sterlingsølv. Ringen kommer i to forskellige versioner: small og large. Den du ser her er i small. Materialer:Sterlingsølv Mål:B: 7 mm. Original Georg Jensen-æske medfølger

  • Gratis fragt ved køb over 500,-
Specifikationer
Varenummer (SKU):GJ-20000078
BrandGeorg Jensen