Sistie

We are sistie 💕

Du skal være med i vores univers

Sistie vil gerne passe på miljøet – sammen med dig – 100% recycled

Derfor er Sistie smykker lavet af  genbrugs sølv.

Det betyder at alt sølv er genanvendt og ikke nyudvundet fra naturen.

Det nye smykke brand sistie vil have dig med om bord i fremtidens kreative univers, hvor unge kvinder sætter dagsordenen. Vores tanke er, at integrere dig i dialog om kreativitet, karrierevalg, udfordringer, drømme, mål og tabuer. Generelt i og om det at være ung i dag, siger stifter af Sistie – Kamille Carolina Østergaard.

Sistie er dit brandunivers, hvor du får lov til at udtrykke dig i et kreativt miljø sammen med andre! Alle unge er inviteret til at deltage, uanset baggrund og kultur – Så længe du er vild med smykker og det de gør for dig!

Kamille Carolina 

‘Med udgangspunkt i mit smykkebrand Izabel Camille – og mine 2 skønne døtre på 13 og 18 år, har mit ønske været at skabe et søsterbrand til unge kvinder, der har mod og passion på livet – derfor navnet ’Sistie’.
Unge kvinder, har et hav af drømme og problematikker, og de skal finde et kreativt fællesskab, hvor de kan bruge sig selv. Hvor de kan drømme og være lige præcis som de er.

Derfor har vi valgt at give unge muligheden for at være medskabere i vores kreative univers, der er meget mere end ’bare’ smykker – hvor alt kan ske og alle har en vigtigt og værdisat stemme’

Kamille Carolina Østergaard stiftede i 2008 det anerkendte smykke brand Izabel Camille. På mindre end 10 år har hun høstet international succes og skabt en solid forretning.