TORUN Armring Sterlingsølv

2.950,00  DKK

TORUN Armring Sterlingsølv

Armringen TORUN fra Georg Jensen er chik, fantasifuld og overordentlig svær at få øjnene fra. Designeren Vivianna Torun Bülow-Hübes slanke smykke er en feminin hyldest, hvis elegante udtryk løfter dit look fra smuk til gudinde.

Armringen er bredt anerkendt som et ægte ikon. Og i betragtning af hvor mange produkter der har fået klassikerstatus i løbet af Georg Jensens mere end 100 års levetid, er dén hædersbevisning et vidnesbyrd om den ypperste form for kvalitet.

TORUN er en fantastisk kærlighedshistorie, som du selv er med til at skrive og udleve. Smykket låses på samme måde som to elskende, der tager hinanden i hånden og aldrig giver slip.

"Et smykke skal helst være et symbol på kærlighed. Det skal følge kroppens bevægelser og udtrykke bærerens egen personlighed. Meningen er ikke at overdrive og stjæle opmærksomheden, men at underbygge og forstærke hendes look. Netop derfor skal det helst være så tidløst, at det kan bæres af en kvinde på 17 og en på 87", har Vivianna Torun Bülow-Hübe sagt om sin egen designfilosofi.

Armringen TORUN fra Georg Jensen er udført i sterlingsølv og tilgængelig i 5 størrelser fra X-small til X-large.

Omkreds:S: 165 mm, XS: 155 mm, M: 170 mm, L: 175 mm, XL: 180 mm

Det smukke smykke fra Georg Jensen – kommer naturligvis i smukke originale æsker.

  • Gratis fragt ved køb over 500,-
Specifikationer
Varenummer (SKU):GJ-20000525
BrandGeorg Jensen